top of page

Välkommen hem till oss

Hemma på Klev är ett Bed & Breakfast med kvällsrestaurang i västra Sveriges vackra inland, i byn Mårdaklev några mil nordost om Falkenberg & Varberg. 

 

Hos oss råder lugn & ro . Om du tar dig en skogspromenad eller sjunker ned med favoritboken i lilla salongen bestämmer du själv. Vi står för god mat, skön säng & en lagom långsam frukost. 

Mat & Dryck

I vårt kök lagar vi mat på lokal-producerade råvaror i säsong. Gärna lamm från gården för det är vi väldigt bra på. Men även vegetariskt till den som väljer det. 

Social dinner.jpg
Bo hos oss

I flygeln med anor från 1700-talet finns fyra rum med breda golvtiljor & rejäla timmerväggar. Sängarna är bäddade & frukost ingår. B&B är öppet året runt & lämpligt för vuxna & barn från 12 år. Som gäst i vårt boende kan du förboka middag. 

Vandra & Paddla

 Hos oss är naturen nära året runt. Snirkliga leder för cykling & vandring, små sjöar & vattendrag perfekta för bad & paddling. För den som önskar all inclusive finns våra färdiga paket. 

 

Vandra, ät & bo - boka vandringspaket

Paddla & bo - boka paddlingspaket

Vid bokning av våra paket kan du känna dig trygg. Vi är anslutna till Resegarantin som omfattas av paketreselagen.

Vandring.jpg
Svanteoflisan.jpg
Ta med hunden?

Vår hund, Flisan & vår katt Svante jobbar också här & hälsar gäster välkomna.

 

Hundar är välkomna i B&B & restaurang om de hålls i kortkoppel, kan ligga under bordet samt att hänsyn tas till övriga gäster 

bottom of page